Vores første Shih Tzu

Adonis ca. 2 år

Adonis ca. 2 år

Adonis købte vi Oktober 2012 af Hanne og Kern Olesen www.arenfeldts-rose.dk/ dagen efter at vi kom hjem fra en ferie hvor min veninde hele uge havde bombaderet os af billeder af ham. Og da vi så ham i virkeligheden var vi solgt.
Alle dyrebørn er søde men en Shih Tzu hvalp er mere.. 
Den er BEDÅRENDEN

Adonis er en sindig og rolig dreng som lader dagen gå sin gang, mens han bare ligger og leger gulvtæppe i en døråbning. Han kan dog uden de store anstrengelser godt lokkes til at lege motorvej gennem huset og en gang lad os gemme ting er heller ikke noget han siger nej til.

Vi måtte den 31.01.2018 Desværre med sorg i hjertet sige farvel til Adonis. 

Adonis er overflyttet fra en ikke FCI anderkendt klub.

Adonis ca. 5 måneder

Adonis ca. 5 måneder

Adonis er overflyttet fra en ikke FCI anderkendt klub. Dette betyder at han i DKK regi har fået det man kalder en stamtavle uden aner. Sådan er reglerne desværre.


Vi valgte at flytte Adonis selv om vi havde denne viden, da vi mener at Vi med et medlemsskab af DKK sikre vores kommende hvalpekøber og kommende bruger af vores avlshanner på den bedst mulige måde.

Det gør ham på ingen måde til en dårliger hund at vælge til far til et eventuelt kuld. Hvis du vælger at avle på Adonis følger der selvføgelig en kopi at tidliger stamtavle med og på World Pedigree DataBase http://ingrus.net/shih-tzu/en/details.php?id=9010&gens=9 kan du også se alle hans aner.
Det vil på en kommende hvalps stamtavle betyde at den del af stamtavlen som skal indholde oplysningerne om Adonis's aner vil være blank før ham.

Adonis da han fik det sidste Certifikat og blev Dansk Champion

Adonis da han fik det sidste Certifikat og blev Dansk Champion

Del siden