Lotus

I foråret 2014 begyndte vi at se os om efter en hund mere. Vi havde besluttet os for at vi godt ville have en tæve mere.
Det var jo synd for Alaia at hun skulle være alene med alle de drenge.

Der blev kikket meget på nette men vi syndes ikke lige at der var nogen der "skeg" at det skulle være den, så det blev ikke rigtig til noget, men en dag helt tilfældig slog lynet ned i mig. 
Jeg var i maj 2014 på besøg ved Kate og Bjarne i Jylland som jeg havde været flere gange og der rendte Lotus rundt på gulvet. Ikke det jeg havde kikket efter da hun jo vare en "voksen" pige på 2 år. Lidt reseveret (men hun kunne da godt hilse på) og med en ro som man kunne mærke i hele rummet,  På et tidspunkt mens vi sad og drak kaffe kunne jeg mærke noget der gnubbede mig på skindebenet og der stod Lotus og forsøgte at skubbe sit hårspænde ud. Jeg tog hende op og vi kikkede hinanden i øjnen, at øjnen er sjælens spejl fik jeg så at se  den dag. Jeg så ind i øjene på en hund der udstrålede en visdom og en ro, som kom den fra BUDDA selv og jeg fik et lille forsigtig kys af hende.
Jeg var solgt.
Så den 20 Juli 2014 fik jeg lov til at købe Lotus og Damen med de kloge øjne blev min.

Det med at gnubbe sig mod folks ben for at slippe af med sit spænde eller elastikkerne er blevet et varemærke for Lotus.

Lotus er nu gået ud af avlen og nyder sit Otium ved en ny ejer.

Del siden