Vores Polske Bandit

Kiaro ca. 9 måneder

Kiaro ca. 9 måneder

Kiaro z Kojca Coli købte vi af Krystyna http://www.zkojcacoli.pl  i maj 2013 efter at vi var blevet totalt forelsket i racen, han kom til meget tidligere end vi havde tænkt os men som andre ejer af disse skønne hunde vil give mig ret i... 
Der er altid plads til en Shih Tzu mere

Kiaro er den skjulte bandit, han ser altid så uskyldig ud men når man for kikket på ham uden at han lægger mærke til det kan man se at der står ballade i begge af de store bløde brune øjne.
Kan du ikke finde dine ting, så prøv og følg efter Kiaro og pludselig dukker dine nøgler op bag ved vasketøjskurven eller din sko kommer til verden når du sætter dig i sofaen. 
Afskærmning af en hver slags er kun til for at udvikle Kiaro's inteligens, han skal nok regne ud hvordan han kommer forbi hvilken som helst forhindring.


Vi måtte med stor sorg sige farvel til Kiaro 13 Januar 2023 bare få dage før han blev 10 år. Han tabte kampen mod cancer.

Kiaro købte vi i Polen

Vi var solgte da vi så dette billede af Kiaro

Vi var solgte da vi så dette billede af Kiaro

Kiaro købte vi i Polen da vi besluttede os for at det var tid til at finde en Shih Tzu mere. Vi bruget en del tid på at kikke hvalpe på nettet og da vi så faldt over et hvalpe billede af Kiaro var der næsten ingen tvivl det var ham vi måtte eje. Der efter blev der undesøgt stamtavle det var vigtigt for os at hunden havde en FCI anderkendt stamtavle dels fordi vi var begyndt at tale om at vi måske med tiden godt kunne tænke os at få en lille pige og måske lave et kuld hvalpe og hvordan reglerne var for at impotere fra udlandet blev også undersøgt. Kiaro's udviget stamtavle er også på World Pedigree DataBasehttp://ingrus.net/shih-tzu/en/details.php?id=9320&gens=9

Del siden